FIDE 2020 in Den Haag

Tijdens het FIDE 2014 congres in Kopenhagen is besloten dat FIDE 2020 in Nederland zal plaatsvinden. Een grote eer die de vereniging in 1963 en 1984 ook al ten deel is gevallen. Dat het in 2020 na 36 jaar weer zover is, is een geweldig mooie kans om te laten zien hoe actief en gastvrij Europeesrechtelijk Nederland is!
 

Al sinds 2012 is de NVER bezig met de voorbereiding van de kandidatuur. NVER-bestuursleden Corinna Wissels en Herman van Harten konden dan ook met een kleurrijk bidbook en steunbetuigingen van de Gemeente Den Haag, burgemeester Van Aartsen en de rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden onze kandidatuur kracht bij zetten. En dit heeft gewerkt!
 

Vanzelfsprekend zullen wij binnen de vereniging onze krachten moeten bundelen om FIDE 2020 te organiseren en tot een succes te maken. De positieve reacties van de Nederlandse leden in Kopenhagen stemmen ons zeer optimistisch en wij hopen op een mooie samenwerking met ieder die zich wil inzetten vanuit universiteiten, overheden, advocatuur, etc. Hebt U interesse om met Uw bedrijf of organisatie een bijdrage te leveren aan het congres, kijk dan eens in de sponsorbrochure

Meer informatie over het congres vindt U op www.fide2020.eu.

Logo FIDE 2020 def.jpg