De start van 2019: Inside Brexit

2019 is begonnen! Het NVER-bestuur wenst u een mooi en bijzonder jaar toe.

Op Unierechtelijk gebied wordt 2019 sowieso bijzonder, met de Brexit als ongekende gebeurtenis in de geschiedenis. De komende drie maanden zullen uitwijzen (of? en) in welke vorm de Brexit daadwerkelijk gestalte krijgt.

De NVER geeft u graag een kijkje achter de schermen bij de eerste bijeenkomst van het jaar: Inside Brexit. Wat gebeurt er nu echt achter de schermen in Brussel en Den Haag? Welke Brexit-uitkomsten zijn het meest waarschijnlijk? En waar moet Nederland rekening mee houden?

Op 24 januari, 16:00 – 18:00 klinken de antwoorden op deze vragen tijdens een informele borrel-bijeenkomst in Cafe Dudok in Den Haag. Hoofdspreker is Martijn de Grave, Brexit-expert op de Nederlandse Permanente Vertegenwoordiging in Brussel. Als de Nederlandse point man voor Brexit in Brussel kan Martijn ons als geen ander inlichten over Brexit en de lange weg die ons nog rest. Naast Martijn zullen andere sprekers, onder andere van de Brexit-taskforce van het ministerie van Buitenlandse Zaken, verdere inzichten delen en vragen beantwoorden.

De bijeenkomst is gratis en open voor zowel leden als niet-leden van de NVER. Het programma is als volgt:

  • 15:45: Inloop met koffie

  • 16.00: Lezingen met vragen

  • 17:00: Informele borrel

  • 18:00: Einde

Locatie: Café Dudok, Hofweg 1-a Den Haag

Hoewel de bijeenkomst kosteloos is, vragen wij u zich aan te melden met een mail aan nver@nver.nl. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Armin Cuyvers via a.cuyvers@law.leidenuniv.nl.

Hopelijk tot de 24e!