Gelukkig nieuwjaar!

Het NVER-bestuur wenst U een mooi en gezond 2018!

Er liggen interessante dingen op de plank voor het komende jaar: als vanouds in april en november de Voor- en Najaarsvergadering over een actueel Unierechtelijk onderwerp en natuurlijk dit jaar het FIDE congres in Estoril, Portugal. De inschrijving voor het congres is reeds geopend. Wanneer U zich vóór 1 februari 2018 inschrijft, profiteert U van een aantrekkelijke korting.

Extra bijzonder is dat wij tijdens het FIDE congres de voorzittershamer zullen overnemen van de Portugezen en van mei 2018 tot "ons" congres in 2020 voorzitter zullen zijn van FIDE. De voorbereidingen voor het FIDE congres in 2020 zijn al in gang en wij zullen U op de hoogte houden van alle interessante ontwikkelingen. Reeds in aanloop naar dat congres hopen wij u ook een aantal mooie bijeenkomsten te presenteren.